Smagen af hjemmelavet mad

Få maden leveret næste gang du skal have gæster hjemme

Vi tilbyder alt fra 3 rettersmenuer, til sharefood, og vores meget populærer 10-12 menu, små og velsmagende anretninger som vækker enhver smag! Vi har også vores brunchbuffet med et godt udvalg af modne oste, chacuteri, hjemmebag, og meget meget mere.

Om Mad fra Fløng

Vi er et godt køkkenhold med stolte køkkentraditioner, vores mad laves fra bunden, af gode friske råvarer, vi bager vores brød med økologisk mel, og mange af vores opskrifter har helt særlige kendetegn. Mad fra Fløng, er smagen af hjemmelavet mad!

Vores historie

Mad fra Fløng drives af ægteparret Gitte og Benny Friis, som begge er kokkeuddannede, har bred erfaring i restaurationsbranchen, og har gennem flere år undervist på kokkeuddannelsen i København.
Udover har ægteparret drevet en socialøkonomisk virksomhed – Cafe lix og kerner, som beskæftigede socialtudsatte unge, derudover var der et skarpt fokus på sund og nærende mad til alle aldersgrupper.

Om os i køkkenet

Vores køkkenhold består også af vores to dedikerede kokkeelever, Noah og Peter. Og når vi har ekstra travlt, har vi dygtige faglærte kokke med på holdet.

Smagen af hjemmelavet mad

Vi har stolte køkkentraditioner, og vi går hverken på kompromis med kvalitet eller smag. Mange af vores opskrifter bygger på mange års erfaring, og krydret med nutidens tendenser, og forventninger.

Vi sammen sætter altid vores selskabsmenuer i samarbejde med gæsterne, så vi altid rammer den helt rigtige smag.
Vi mener enkelt, at det er fjollet ikke at lave tingene selv – en tradition som ligger dybt i kokkefaget.

Vores hverdagsretter er et godt supplement til ugeplanen hjemme i familien. Retterne er inspireret fra faget Kokkebog, og er pakket i emballage som er velegnet til opvarmning i mikroovn eller alm. ovn. Derudover har retterne en holdbarhed i op til 5 dage i originalemballage.

Vores mad

Smagen af hjemmelavet mad

Her på siden kan du se og bestille vores populære hverdagretter, smørrebrød, påskefrokost, konfirmationsbuffet, mad til sommerfesten og meget meget mere.
Du kan også lade dig inspirere i vores øvrige selskabsmenuer.